Skip to content

Over ons

it's Time to drive

Over ons

Time to drive is een rijschool met ruim 10 jaar ervaring. Elke dag weer haal ik energie en plezier uit mijn werk. mijn doel is om jou veilig en verantwoord door het verkeer te laten rijden, nu en in de toekomst.
de rijlessen stemmen wij af aan jou behoefte en vullen wij zo efficiënt mogelijk in. een vaste  rijinstructeur is hierbij van groot belang. de rijlessen geef ik in een gemoedelijke sfeer, want leren rijden  moet ook leuk zijn! deze aanpak resulteert in een slagingspercentage van gemiddeld 70% bij het eerste examen. de rijlessen worden verzorgd in Enschede, Hengelo, Borne, Delden en omstreken. maak kennis met time to drive wij brengen jou plezier en  zelfvertrouwen in het rijden. IT’S TIME TO DRIVE!!

Vraag snel een GRATIS proefles aan

Handgeschakeld

Bij autorijschool time to Drive rijden jullie in een rookvrije schone en een goed onderhouden Audi A3 S-Line, die voorzien is van vele luxe. Opties die jou meer veiligheid bieden, zoals een virtual cockpit, lane assist, adaptive cruise control, achteropkomend verkeer waarschuwing en ga zo door. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen in een veilige auto het verkeer in gaan en natuurlijk je zal genieten om in onze auto te lessen.